Insight Work – Ademwerk, Coaching & Wim Hof cursussen info@insightwork.nl  +316 195 22 100

LogoIW

Boek de ‘een op een’ sessie van Insight Work

Een op een sessie met Brice Jansbergen als ademcoach en Wim Hof trainer is een persoonlijke sessie waarin u één op één werkt met Brice om uw ademhaling en gezondheid te verbeteren. Brice zal u begeleiden in het gebruik van ademhalingstechnieken die zijn ontworpen om uw fysieke en mentale gezondheid te verbeteren en uw prestaties te optimaliseren.

Tijdens de sessie zal Brice de Wim Hof-methode introduceren, die bestaat uit ademhalingsoefeningen, blootstelling aan koude temperaturen en meditatie. Hij zal u begeleiden bij het leren van de ademhalingstechnieken en u voorzien van feedback en aanbevelingen om u te helpen uw ademhaling te verbeteren en uw gezondheid te optimaliseren.

Door een op een sessie met Brice te volgen, krijgt u de kans om te werken met een ervaren ademcoach en Wim Hof-trainer die u persoonlijke aandacht kan geven en u kan helpen uw doelen te bereiken op het gebied van gezondheid en welzijn. U kunt de sessie aanpassen aan uw individuele behoeften en Brice zal u helpen bij het ontwikkelen van een persoonlijk plan om uw ademhaling en gezondheid te verbeteren.

Kortom, een op een sessie met Brice als ademcoach en Wim Hof-trainer is een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring die u kan helpen uw ademhaling te verbeteren, uw gezondheid te optimaliseren en uw prestaties te verbeteren.

Brice is een expert op het gebied van fysieke en mentale gezondheid en een ervaren ondernemer en coach. Hij biedt onder andere Wim Hof workshops en admencoaching aan om mensen te helpen hun welzijn te verbeteren.

Bij InsightWork geloven we dat een gezonde geest en lichaam de sleutel zijn tot succes in het leven. We helpen u graag om de tools en technieken te leren die u nodig heeft om uw leven te transformeren en uw doelen te bereiken.

Maak nu vrijblijvend kennis met Brice Jansbergen en ontdek wat InsightWork voor u kan betekenen. Tijdens deze kennismaking kunt u al uw vragen stellen en krijgt u meer inzicht in de diensten en programma’s die wij aanbieden.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking met Brice Jansbergen?

Een op een sessie met brice boeken

11 + 3 =

Nu boeken en later betalen 

Direct afrekenen met PayPal

Boek persoonlijke coaching van Insight Work

There are no upcoming events at this time.

Voel jij meer voor een persoonlijke banadering? Zoek je naar verdieping in disciplines zoals bewegingsleer, ademwerk en koude-training? De een op een sessies en trajecten worden in overleg met jou vormgegeven, bij Insight Work vinden we het belangrijk wat jij wilt onderzoeken en ontdekken.

Een op een sessies kunnen variëren van 2 uur tot een dagdeel en trajecten bestaan uit een intake en daarna 3 tot 7 contact momenten afhankelijk van jou vragen en wensen. Wil je meer weten? Plan dan een gratis zoom meeting in zodat we elkaar kunnen ontmoeten.