Insight Work – Ademwerk, Coaching & Wim Hof cursussen info@insightwork.nl  +316 195 22 100

Loading Events

« All Events

Wim Hof – Fundamentals

May 31 @ 5:00 pm - 7:00 pm

€99

Wim Hof Fundamentals

By Brice Jansbergen

WHM – Fundamentals

De WHM Fundamentals Workshop van Insightwork duurt 4 tot 5 uur.

Je ervaart een fysiek en geestelijke benadering van ademwerk. Na verschillende oefeningen en theorie ben je klaar voor jouw ijsbad. 

Je kunt hier aamelden, een prive sessie boeken, komende data bekijken en vragen stellen. 

De Wim hof methode is ontwikkelt door atleet en avonturier Wim Hof. Wim staat ook wel bekend als ‘The iceman’ en heeft in zijn leven 26 guinness book world records gevestigd waaronder het lopen van een halve marathon boven de poolcircel op bloten voeten, een ijsbad van ruim 2 uur en op blote voeten Mount everest beklimmen tot aan de deadzone.

Leer de 3 hoekstenen van de Wim Hof Methode, deze bestaan uit ademwerk, koude-training en de kracht van de geest.  De methode is gebaseerd op de ‘hormesis principle’, hormese is het blootstellen aan een gecontroleerde milde stressprikkel zoals de kou waarna er een positieve reactie plaats vindt op onze vitaliteit en weerbaarheid.

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je vitaliteit, kracht en geluk te verbeteren zijn de Wim Hof Method evenementen bij Insight Work een geweldige keuze.

Tijdens een WHM Fundamentals Workshop leer je de 3 hoekstenen van de Wim Hof Methode, deze bestaan uit ademwerk, koude-training en de kracht van de geest.  De methode is gebaseerd op de ‘hormesis principle’, hormese is het blootstellen aan een gecontroleerde milde stressprikkel zoals de kou waarna er een positieve reactie plaats vindt op onze vitaliteit en weerbaarheid.

Door de grenzen van onze comfortzone in een gecontroleerde setting te verkennen en te onderzoeken krijgen we meer energie, kracht, flexibiliteit en daarmee een gezondere levensstijl.

Een WHM Fundamentals Workshop duur 4 tot 5 uur waarin je het fysieke en het geestelijke aspect van de methode ervaart, dit bestaat uit het ademwerk, een ijsbad en mobiliteitstraining. Daarnaast krijg je de theorie en onderbouwing.

Wim Hof Fundamentals

By Brice Jansbergen

Details

Date:
May 31
Time:
5:00 pm - 7:00 pm
Cost:
€99
Website:
insightwork/fundamentals

Organizer

Brice Jansbergen
Phone:
+31 636437482
Email:
michaelprickartz@gmail.com
View Organizer Website

Venue

BeweegR – Spoorpark – Tilburg
Spoorpark 6
Tilburg, Noord Brabant 5038 SL Netherlands
+ Google Map
View Venue Website