Insight Work – Ademwerk, Coaching & Wim Hof cursussen info@insightwork.nl  +316 195 22 100

LogoIW

Over Brice Jansbergen

Mijn naam is Brice Jansbergen (33), ik ben de oprichter van Insight Work, ik ben een bioloog, ademwerker en een Wim Hof Method instructeur. Sinds 2014 verzorg ik één op één sessies, groepslessen en trajecten op het gebied van lichaamswerk, herstel en bewustzijn. In 2015 ben ik begonnen met de Wim hof Methode en in Februari 2022 heb ik mij aangesloten bij de Wim hof Academy als instructeur. Ik houdt van de natuur en de ritmes van muziek en de dag, ik beweeg graag en houdt van een goed gesprek. 

 We zijn constant opzoek naar het vinden van balans, hiervoor is het belangrijk dat we ons bewust zijn van onze dagelijkse gewoontes en patronen. Adem ik door mijn neus of door mijn mond? Wanneer en hoeveel slaap ik als ik ben uitgerust? Loop ik rechtop? Wat doe ik met mijn beweging? Dit zijn een paar punten waar je naar kan kijken. Met de juiste dagelijkse patronen en gewoontes kunnen we dichter bij onze pure energie komen, worden we weerbaarder en herstellen we sneller

‘Ik geloof dat mensen baat hebben bij een goede cultivation practice, dit kan men vrij benaderen, de tools die ik gebruik zijn ademwerk technieken zoals Tummo,  Buteyko en Pranayama, visie training, dynamische bewegingsleer en fytotherapie.

Jouw cultivation practice is je routine. Hetgeen dat jij dag in dat uit doet en herhaalt. De tijd dat je opstaat, welke schoen je als eerste aantrekt, wanneer je sport, de groente die je koopt en eet., maak hier een bewust proces van.

 

LogoIW

Over het symbool

Het logo vertegenwoordigt de Mandorla-bloem. Het symbool is ontworpen door Astrid van der Werff, een glas kunstenares, ter ere van Brice zijn 30ste verjaardag, op verzoek van zijn vader. De Mandorla bestaat uit 8 cirkels die elkaar gedeeltelijk overbruggen. Deze dynamiek staat voor de verbinding tussen het zichtbare en het onzichtbare, de materiële wereld en de geestelijke wereld. De 8-vormige ster in het centrum van de Mandorla staat symbool voor de grot van de beer. De beer overwintert in zijn grot en daarmee is dit een plek van stilte, reflectie en wederopstand.

 

Over de visie

Insight work is een platform voor meesters en beoefenaars van een cultivation practice. Het is een plek waar mensen zich kunnen verbinden met en verdiepen in verschillende disciplines zoals vormen van ademwerk, yoga en de Wim Hof Methode. De visie is om als collectief de variatie, schoonheid en waarde van deze disciplines samen te brengen.

 

Contact opnemen

Contact opnemen met Insight Work 

Agenda

Bekijk het actuele aanbod van Insight Work