Insight Work – Ademwerk, Coaching & Wim Hof cursussen info@insightwork.nl  +316 195 22 100

LogoIW

Trainingen

Insight Work biedt verschillende trainingen, cursussen en lesprogramma’s aan. Voorbeelden hiervan de zijn de recovery trainingen en de breathwork masterclasses. Ook is er ruimte voor persoonlijke begeleiding en aanbod op maat voor bedrijven en ondernemers. 

Tijdens de trainingen verzorgen we een gevarieerd aanbod van mobiliteit oefeningen, bewegingsleer, ademwerk en coaching voor particulier en bedrijven. De focus licht op het optimaliseren van .jouw gezondheid, rust, energie en focus. Dit bereiken we door simpele en direct toepasbare oefeningen te integreren in onze dagelijkse patronen en gewoontes. Zodat we beter om kunnen gaan met de dagelijkse stressoren, afleidingen en prikkels.

Klink dit als iets voor u of voor uw organisatie? of heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Recovery trainingen

De recovery trainingen worden op donderdagavond en zaterdagochtend aangeboden bij BeweegR sport, mobiliteit en gezondheid, in Tilburg. Het idee is dat we ‘s avond’s de uit knop vinden zodat we in de nacht goed uitrusten en ‘s ochtend’s de aan knop zodat we het meesten uit onze dagen halen. Iedere week werken we in een ander thema, het eerste gedeelte de van de training bestaat uit mobiliteit oefeningen en het tweede deel bestaat uit ademwerk waarin nieuwe en oude technieken van ademwerk en bewegingsleer worden gecombineerd.

Thema’s die we behandelen zijn:

  • Adem en het hart
  • Para-sympatisch en sympatisch zenuwstelsel
  • Circadiaan ritme – Slaap -waak ritme
  • Nervus Vagus
  • Ritme, maat en muziek

Recovery training – Sleep in Routine

De recovery training – Sleep in routine is een mobiliteit en ademwerk training waarin we oude ademhalingstechnieken combineren met lichaamswerk. Deze training zorgt voor een betere nachtrust en richt zich op jouw ontspanning en herstel. In deze training ligt de focus op jouw rug en heup mobiliteit en het vertragen van je adem.  Door de adem in balans te brengen met het lichaam leer je om je hartslag te beheersen en beweeg je vanuit rust, dit draagt bij aan een sneller herstel en een diepere slaap.

 De trainingen vinden plaats op de donderdag avond, voor een goede nachtrust en een beter herstel. Elke week staat in een ander thema en wordt er gevarieerd in de oefeningen, zodat we samen aan een gezonde avond routine werken Naast de oefeningen wordt er aandacht besteed aan de theorie achter de oefeningen zodat jij begrijpt hoe en waarom het werkt.

Recovery training – Wake up routine

De recovery training – Wake up routine is een dynamische ademwerk training waarin we oude ademhalingstechnieken combineren met mobiliteit oefeningen. Deze training zorgt voor een sneller herstel en een wakker en rustig gevoel dat blijft gedurende de rest van de dag. In deze training ligt de focus op het leren beheersen van jou adem en hartslag en het in balans brengen van jou beweging en adem, dit noem je dynamisch ademwerk. De oefeningen dragen bij aan een sneller herstel waardoor je meer energie en ontspanning krijgt.

De trainingen vinden plaats op de zaterdag ochtend voor een vitale en krachtige start van jouw weekend. Elke week wordt er gevarieerd in de oefeningen en werken we samen aan een beter herstel en een gezonde ochtend routine. Naast de oefeningen wordt er aandacht besteed aan de theorie achter de oefeningen zodat jij begrijpt hoe en waarom het werkt.

Een op een sessies en trajecten

Voel jij meer voor een persoonlijke banadering? Zoek je naar verdieping in disciplines zoals bewegingsleer, ademwerk en koude-training? De een op een sessies en trajecten worden in overleg met jou vormgegeven, bij Insight Work vinden we het belangrijk wat jij wilt onderzoeken en ontdekken.

Een op een sessies kunnen variëren van 2 uur tot een dagdeel en trajecten bestaan uit een intake en daarna 3 tot 7 contact momenten afhankelijk van jou vragen en wensen. Wil je meer weten? Plan dan een gratis zoom meeting in zodat we elkaar kunnen ontmoeten.

Waarom kiezen voor Insight Work

De Wim Hof evenementen bij Insight Work zijn een unieke kans om te leren over de kracht van ademhaling, bewegingsleer en koude training en  hoe je deze disciplines op simpele en toepasbare wijze kunt gebruiken om je gezondheid, vitaliteit en welzijn te verbeteren.

Het is ontworpen door specialisten op het gebied van gezondheid, welzijn en fitness en biedt praktische tips en technieken die je direct kunt integreren in jou leven.

Bovendien biedt Insight Work persoonlijke begeleiding en individuele feedback, zodat jij het maximale uit jouw ervaring kunt halen.

Kortom, als je op zoek bent naar een effectieve manier om je vitaliteit, kracht en geluk te verbeteren zijn de Wim Hof Method evenementen bij Insight Work een geweldige keuze.

Neem ook een kijkje naar ons andere aanbod of plan een gratis kennismakingsgesprek op Zoom in.

Al jou vragen zijn welkom via het contactformulier of per mail naar brice@insightwork.nl

Aanmelden voor de trainingen van Insight Work

Wim Hof Method Fundamentals Workshop| 18 februari 2023

Waneer: 23 januari 2023

Tijd: 10:00 tot 14:15

Prijs: €90 per persoon.

Locatie: BeweegR Spoorpark 6. Tilburg, Noord-Brabant, Nederland

Max aantal deelnemers: 12 personen

Vragen over de Wim Hof fundamentals training? Stuur gerust een berichtje. 

Wim Hof Method Fundamentals Workshop| 18 maart 2023

Waneer: 18 maart 2023

Tijd: 10:00 tot 14:15

Prijs: €90 per persoon.

Locatie: BeweegR Spoorpark 6. Tilburg, Noord-Brabant, Nederland

Max aantal deelnemers: 12 personen

Vragen over de Wim Hof fundamentals training? Stuur gerust een berichtje. 

Wim Hof Method Fundamentals Workshop| 1 april 2023

Waneer: 18 maart 2023

Tijd: 10:00 tot 14:15

Prijs: €111 per persoon.

Locatie: Pacha Mama Centrum, Mearsterpaed 8, Lekkum, Friesland, Nederland 

Max aantal deelnemers: 20 personen

Vragen over de Wim Hof fundamentals training? Stuur gerust een berichtje. 

Wim Hof Method Fundamentals Workshop| 15 april 2023

Waneer: 15 april 2023

Tijd: 10:00 tot 14:15

Prijs: €90 per persoon.

Locatie: BeweegR Spoorpark 6. Tilburg, Noord-Brabant, Nederland

Max aantal deelnemers: 12 personen

Vragen over de Wim Hof fundamentals training? Stuur gerust een berichtje. 

Vragen over de Wim Hof Methode? Stel ze hier!

Akkoord met algemene voorwaarden

2 + 3 =